DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

He is my everything.

2013
 

 

Sezóna 2013

 

 

Hubertova jízda - JK Javorový

2.11.

Celý rok jsem se těšila na tuhle hubertku! A i přesto, že jsem ráno uvažovala jestli vůbec vyjet, protože počasí bylo tak akorád až  na ten silný vítr..jsme vyjeli a chybu jsme neudělali! Cestou jsme se už připojili ke koním. Po zahájení jsme vyjeli v celkem hojném počtu. Terén opět překvapil, protože byl neskutečný! 

 

 

Po vyjížďce jsme se šli nadlábnout, koně mezitím spočli..Porty byl v boxe :) a po hodince se šlo na skoky a lišku, kterou jsme tentokrát jeli za poníky!:D

 

I přesto, že Porty žádnou kondičku nemá..hubertku jsme si užili..a prostě Guty mají nejlepší hubertku! :D :3

 

Zdroje : http://stalone.rajce.idnes.cz/ , http://miro82.rajce.idnes.cz/ a nějaký týpek (:D)

 

 

 

Hubertova jízda, JK Hermex

19.10.

image

Ráno jsme vyrazili a ikdyž jse původně myslela, že pujdeme déle..dorazili jsme tam za hoďku a půl. Byli jsme tam mezi prvními, kdy tam byla už i Pája s Elen :) Osedlala jsem..spočli jsme, mezi tím se shromáždili jezdci s jejich koňmi a v 11 se vyjíždělo! Trasa byla fakt super..krom toho, že Porty nemá kondičku..takže byl už na začátku mokrý jak šťur :D Na konci vyjížďky, kdy se už docházelo do kroku..Porty chutil druhý dech a chtěl si zaběhat :D Fuck logic, really. Pak jsme se šli najíííst :D A taaak. No a pak, když Porty uschnul a Elen se naložila do přepravníku jsme se vydali na cestu :)

image image

 

 

          

Zdroje: http://simcas2.rajce.idnes.cz/Hubertova_jizda-_Hermex_2013/, https://plus.google.com/photos/115647703874921602106/albums/5936765141740851969?banner=pwa a další..

 

 

 

 

2. Westernové hry Bruzovického panství

25.8. 

Delší dobu jsem si už říkala, že bychom mohli zase někde vyrazit. Ale nějak se všechno semlelo. Takže jsme nakonec sehnali přepravník a vyrazili do Bruzovic :)

Dopoledne jsme si odjeli soutěže:Trail, Barel race, Slalom a kloboukovanou..pak jsme se měli spočing na jíííídlo ♥ :D a odpoledne jsme se vrhli na skok mohutnosti prvně pony a pak velké koně. Jeli jsme si to jen ozkoušet s tím, že skončíme tak na 90cm. Jelo nás +- 10koní, kdy se zvyšovalo po 10cm. Postupem času jsme se dostali k metrovce, kde nás bylo už jen pár. A Porty neskutečně překvapil, kdy skočil 120cm naprosto bez problému! A s tím jsme skončili na užasném 3 místě, kdy nám 2 uteklo jen o chlup..protože taky skončili na 120tce :) Zažitek neskutečný ♥ a den naprosto užitý!
 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Zdroj: http://mg-photographer.rajce.idnes.cz/Westernove_hry%2C_Bruzovice%2C_25.8._2013/ a ostatní neznám, tak se omlouvám.
 

 

 

Uvítání jara - Oldřichovice
4.5.

 

Počasí nám celkem vyšlo natož, že mělo pršet..a aspoň nebyl takový hyc. Jelo se parádně :)
Trasa : Javorový - Ostrý - Kozinec


8 hodin v sedle Porťoulin zvládl suprově, a to jsem čekala, že už bude v polovině chcípat a nic :D

 

 

Příští rok se zučastníme určitě zase :)

 

Zdroj: http://akceekofarma.rajce.idnes.cz/ a http://kacco.rajce.idnes.cz/Javorovy_Ostry_Kozinec_-_4.5._2013_Foto/ + další lidi :D