DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

He is my everything.

2012

2012 


 



Březen 2012 jsme si celkem dost užli :) Začli jsme pořádněji jezdit.. Jízdarnu jsme si přesunuli na louku, takže ty tréninky byli uplně o něčem jiném. Porty mě čím dál tím více překvapuje.. naprosto nadšená jsem z tohodle měsíce. To co mi ukázal na jízdarně.. neskutečné, jaké pokroky ! :) Ani nemluvím o tom že jsme během března už stihli skočit naši zatím největší překážku 105cm. A to že si skáčem na parelce, už ani neříkám :P .. Snad po půl roce jsme přijeli v březnu spoceni z vyjížďky :D.. buď se jen tak brouzdáme na parelce na vyjížďkách..a nebo jezdíme dlouhé vyjížďky :)

Pár fotek zde : http://photo-lussy.rajce.idnes.cz/Brezen_-_Porty/

 

 


 

 

Hned zpočátku dubna přijel veterinář..aby naočkoval Portyho . :) Co se týče zhlediska PRÁCE..tak jsme se v dubnu věnovali výhradně procházkám,krátkým vyjížďkám, lehkými tréninky na jízdarně..a volnu :) Porty měl v ohradě jednu dobu kamarádku :) Poslední víkend dubna kdy se konal výlet na Ostrý, jsem nebyla v ČR.Takže Porty místo aby šlapal do kopce :D měl volno. :P

Fotky naleznete zde : http://photo-lussy.rajce.idnes.cz

 


 

 

 

Jelikož začátkem května, jsem neměla nejvíce času..ani jsme moc nejezdili. Jen tak jsme buď blbi ve výběhu nebo jsme lenošili :). A pak přišlo to co jsem si plánovala už dlouho.. možnost jet na naše první závody ! ( 3.6.2012).......Prvně to nevypadalo moc slavně.. ale my jsme se nevzdávali, trénovali jsme o 106 a dařilo se :)..Máme novou spešl velkou jízdarnu ( neoplocenou ) u sousedů, a nemužu si jí vynachválit ! :) Pak se nám to seběhlo totálně rychle, já už byla domluvena s babama..a přišel den, kdy jsem jela s Portym k Jance do Dobratic ( 30.5.2012).. Den poté (31.5.2012) jsme všichni dali scuka u Janky, která nám dělala hl. trenérku ( Jani, mimochodem..děkuju za trénink :) )

Foto z tréninku : http://photo-lussy.rajce.idnes.cz/Skokovy_trenink_s_babama_31.5._2012/

Foto z celého měsíce : http://photo-lussy.rajce.idnes.cz/Kveten_-_Porty/

 

A jak se nám vlastně závody podařily ? :) To už více v rubrice → Akce :)

 



 

 

Jak už jsem se zmínila v minulém měsíci (v květnu ).. 3.6. se odehrál den D, naše první závody ( odkaz na foto na račeji a na více info v rubrice Akce ). Po 3dnech po závodech, jsem si jela pro Portyho..skončil mu totiž týdenní pobyt u Janky. :)..a po pár dnech, jsem odjela na dovolenou ( dvoutydenní ).. o Portyho bylo dobře postaráno :) a válel šunky ve výběhu..tak proč by se mu to nelíbilo, že ?!:D Když jsme se vrátili ( dovča, byla parádni, ostatně jako vždycky :P) Tak jsme si na jízdarně zavedli novou překážku :P ( Krabici ) no a do konce měsíce zbýval už jen týden a ten jsme strávili buď na vyjížďkách nebo procházkách. :) Měsíc červen jsme zakončili 29.6. luxusní večerní vyjížďkou ♥.

 

Fotky : http://photo-lussy.rajce.idnes.cz/Cerven_-_Porty/

 


 

 

 

 

První měsíc prázdnind 2012 hihi :).Co se týče práce, ježdění.. tak na začátku měsíce, jsme blbi, trénovali, cvičili ve volnosti na jízdarně..práce na ruce a ták :D. A pak jsme jen jezdili na vyjížďky, lenošili.Nic zvláštního se nědělo.Jen jsme si užívali prázdnin :).. Už jen měsíc, a zase škola :/. Tak si poďme užívat ještě ten měsíc ! :D..Máme trošku plány, tak uvidíme jak nám to všechno výjde ! :)

 

Fotky : http://photo-lussy.rajce.idnes.cz/Cervenec_-_Porty/

 

 

 


 

 

 

Druhý a zároveň poslední měsíc prázdnin.. pfff :/. Nebudem smutnit, ale vrátíme se k srpnu. :) Ze začátku sprna jsme měli celkem dost vožení..Porty byl moc šikovný.. a nedělalo mu ani problém když se kolem něj motala 6letá holčička. :) Také jsem byla v jezdeckých potřebách, tak máme novou podsedlovku a dalších pár věcí. A práce ? Ale ano i ta byla :) Nemyslete si, že jsme se jenom flákali ! :D Jezdili jsme na vyjížďky, užívali léta, trénovali na jízdarně. Myslím, že to byl nejlepší měsíc :'). Prázdniny jsme ukončili výletem :)

 

 

Fotky : http://photo-lussy.rajce.idnes.cz/Srpen_Porty/


 

( Když už bude ten Hallowen jakože :D tak jsem trochu podle toho udělala fotku :P )

 

Tákže hned na začátku měsíce jsme se zučastnili našich druhých závodů, tedy přesněji ( 8.9. ) a to ve stáji Vitality, více info → Akce...nebudu rozepisovat kde jsme šli po kopytě, kde byl Porty na noc, nechce se mi :D. Po závodech jsme lenošili.. v září jsme jezdili málo, něco málo vyjížďky..sem tam jízdarna pidi skůčky :) Ale hlavně jsme se těšili na přicházející PODZIM :)..Měsíc školy fuč :D ještě přežít ten zbytek..ale v koňské společnosti se to všechno zvládne :)

 

Fotky : http://photo-lussy.rajce.idnes.cz/Zari_-_Porty/

Fotky ze závodu : http://photo-lussy.rajce.idnes.cz/Hobby_zavody%2C_staj_Vitality_8.9.2012/

 




 

Začátek října nám začal v klidečku, žadná práce..nic, jen lenošení :D.. No pak jsme začli jezdit, hlavně teda vyjížďky.. procházky, práce na ruce .. konečně jdou viděl pokroky v lonžování ! :) Když nevěděl ani co to lonžování je.. a teď pohoda :) Na konci měsíce jsme se měli zučastnit Hubertovy jízdy..no bohužel počasí nám, ale vůbec nepřálo..a i přesto, že ráno jsem byla odhodlána jet..vzdali jsme to. No nám to nevadí, a doufáme, že aspoň jedna hubertka nám vyjde ! Na konci měsíce ( momentálně je :D ) Porty na Podlesí při kobylce Chemě ( nebudu na netu zveřejňovat z jakého důvodu ) je tam pouze na týden :)


Fotky za tento měsíc : http://photo-lussy.rajce.idnes.cz/Rijen_Porty/

 


 

 

Na začátku měsíce pohodička. :) Potom jsme moc nejezdili ani nic moc, protože jsem toho měla hodně. Třídní schuzky, den otevřených dveří, písemky, běhání po městě :D..bla, bla, bla a tak dále :D. Sem tam jsme měli vožení :). Porty byl i s cizím jezdcem poprvé na lonži a byl moc šikovný :). Uprostřed měsíce jsme si taky udělali poslední letošní větší skokový trénink v Neborech :). Poslední měsíc podzimu už je za námi..a teď nás už čeká zima. A tu si hodláme užít tak jako každý rok, a každý den spolu. :) Posledního tudíž 30.11. jsem jela s Portym ke koním na víkend. :))

Foto : http://photo-lussy.rajce.idnes.cz/Podzim_Porty/


 

 

Měsíc, který všichni zbožňujou, svátky..Vánoce, Silvestr. Zimní měsíc. Ale hlavně zimní prázdniny ! Takže začátek zmatků, ale potom klidu pohody. Já osobně nemám ráda Vánoce, ale co už ;)
Uprostřed měsíce jsme začli více jezdit, více něco dělat, abychom jen nelenošili :D Jako kažrodoční zvyk, jsme si zašli 24.12. na procházku. Bohužel bez sněhu, už od poloviny měsíce. Ale snad to dojde :D I přesto, že nemám ráda tyhle svátky, tento měsíc byl celkem super :P A také samozdřejmě jako každý rok, jsme zakončili rok SILVESTROVSKOU vyjížďkou :) A ohňostrojem, ale ten nám už naštěstí nic nedělá :)

Fotky : http://photo-lussy.rajce.idnes.cz/Prosinec_-_Porty/